Om MæglerTeam Erhverv

Vores erhvervsejendomme og lejemål markedsføres på landets største database for erhvervsejendomme Ejendomstorvet.dk (tidligere oline.dk), på Lokalebasen.dk, Børsen Ejendomslink m.fl. samt i landets aviser i ejendomssektionerne. Alle ejendomme markedsføres naturligvis på vores egen hjemmeside samt i vores butikker, ligesom vi har meget flotte opstillinger med store farvefotos, kort og tegninger.
Generelt har vi den holdning, at have et begrænset antal bedre ejendomme og lejemål, hvor pris og kvalitet går op i en højere harmoni, ligesom vi med en overskuelig portefølje kan give den enkelte ejendom optimal service og opmærksomhed. Som ejer/udlejer kan du altid ringe og få en her-og-nu status, da den enkelte sag altid håndteres af din egen mægler.
Vi sælger alle former for erhvervsejendomme, herunder blandet bolig- og erhverv, butikker m.v. samt alle typer af boligudlejningsejendomme/investeringsejendomme.
Vi sælger og udlejer også ejendomme, der efter deres type eller anvendelsesmuligheder kan være svære at omsætte.
Vi indhenter gerne finansieringsforslag i forbindelse med enten låneomlægning eller den ejendom, der måtte have interesse.
Vi er ejendomskøbmænd, der sætter professionelt kendskab til ejendommen, området og den personlige kontakt med køber/lejer og sælger/udlejer i højsædet. Vi er ét af de få ejendomsmæglerfirmaer uden forpligtelser overfor bestemte banker, forsikringsselskaber og realkreditinstitutter og så er vi naturligvis medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.
Vi benytter professionel fotograf til alle vores billeder.


lynsøg
kontakt
Slotsherrensvej 215
2610 Rødovre
 
Telefon:
+45
 2143 1080
CVR nummer:
28850433
 
 
Åbningstider:
Kontor både i Rødovre og Greve.
Ring gerne inden dit besøg, så vi er sikker på at være det rigtige sted.
Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt.
                
Møder og aftaler om fremvisning kan aftales udenfor normal arbejdstid.
Nyeste: