Agenavej 39D, st-1., 2670 Greve

Facade direkte til motorvej ved Waves, afkørsel 27

I velordnet forretningsejendom med god synlighed ved motorvejsafkørsel 27 kan nu anvises 159 m2 showroom/salgslokale, der bl.a. kan anvendes til pladskrævende varer samt 132 m2 kontor/showroom på 1. sal.

I stueetagen træder man ind i en flot klinkebelagt hall med 6,70 m til loftet. Udstillingsmulighed for lejer, kundetoilet, disponibelt rum samt indgang til showroom/salgslokale, der er indrettet som ét stort lyst lokale. Store vinduesfacader direkte til motorvejen. Lofthøjde ca. 3,70 m.

1. sal byder på storrumskontor, toilet med bad, spisekøkken med plads til mødebord samt et mindre kontor. Helt nyt nedhængt loft i skinnesystem med flotte belysningskilder samt ny gulvbelægning.

Lejemålet har tidligere været anvendt til salg af udestuer, orangerier m.m. og er absolut et lejemål, der ikke findes mange af i området, med en rigtig god beliggenhed. Overdrages nyistandsat og kan indrettes til lejer ifølge nærmere aftale.

Der er mulighed for at udvide lejemålet med yderligere butik / showroom / kontorer eller mødelokaler f.eks.:

* kontor 336 m2 + 236 m2
* showroom/butik 1.017 m2
* udvidelse i alt 1.589 m2

Kontakt os for yderligere oplysninger.

Bliv nabo til aktive lejere i samme bygning som Golf Experten/Pro Golf Scandinavia A/S, Søren Søgaard A/S Jagt og Jakt ApS m.fl.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.