Agenavej 39D, st-1., 2670 Greve

Facade direkte til motorvej ved Waves, afkørsel 27

I velordnet forretningsejendom med god synlighed ved motorvejsafkørsel 27 kan nu anvises 158 m2 showroom/salgslokale, der bl.a. kan anvendes til pladskrævende varer samt 135 m2 kontor/showroom på 1. sal.

I stueetagen træder man ind i en flot, højloftet klinkebelagt hall med udstillingsmulighed for lejer, kundetoilet, disponibelt rum samt indgang til showroom/salgslokale, der er indrettet som ét stort lyst lokale med mindre te-køkken. Store vinduesfacader direkte til motorvejen. Lofthøjde ca. 3,62 m.

1. sal byder på storrumskontor, toilet med bad, spisekøkken med plads til mødebord samt mindre kontor. Der er p.t. forskellig lofthøjde samt forskellige materialer på gulvene, idet etagen har været anvendt til udstilling.

Lejemålet har tidligere været anvendt til salg af udestuer, orangerier m.m. og er absolut et lejemål, der ikke findes mange af i området, med en rigtig god beliggenhed. Kan overdrages nyistandsat og indrettet til ny lejer ifølge nærmere aftale.

Der er mulighed for at udvide lejemålet på 1. sal med yderligere ca. 60 m2 storrumskontor som fremlejemål, idet lokalet p.t. tilhører anden lejer.

Bliv nabo til aktive lejere i samme bygning som Nye Gardiner A/S/Sega Gardiner, Golf Experten/Pro Golf Scandinavia A/S, Søren Søgaard A/S Jagt og Jakt ApS m.fl.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.