Agenavej 39E, 1., 2670 Greve

Skiltemulighed og facade direkte til Køge Bugt Motorvejen

Repræsentativ og velordnet forretningsejendom med beliggenhed ved motorvejsafkørsel 27, Greve med stor facadesynlighed direkte til E20/E47

Lejemålet udgør 336 m2 beliggende på 1. sal m.f. og kan udvides med kontorlejemål på hhv 132 m2 til den ene side og 236 m2 til den anden side. Således kan hele 1. sal lejes, i alt 704 m2. Herudover kan anvises forretningslokaler i flere størrelser samt lager i ejendommens stueetage.

Kontorlejemålet er d.d. indrettet med moderne, lyse, glasadskilte kontormiljøer i store fleksible enheder samt showroom/mødelokale. Køkken med spiseplads samt toilet.

Kan overdrages nyistandsat og indrettet til lejer på nærmere aftalte vilkår. Kontakt os for yderligere oplysninger. Ejendommen har netop gennemgået en facaderensning, så den fremstår i flot stand.

Her får du en chance for god eksponering og skiltning mod motorvejen, som der ikke findes så mange af, med over 1 million passerende bilister om ugen. Geografisk rigtig godt placeret med under 30 min. til København og få minutter til Ishøj sammenfletningen.

Bliv direkte nabo til aktive lejere i samme bygning som Golf Experten/Pro Golf Scandinavia A/S, Søren Søgaard A/S Jagt og Jakt ApS m.fl.

Bemærk de meget lave varme- og driftsudgifter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.