Baldershøj 22, 2635 Ishøj

Højloftet lagerlejemål med repræsentativ administration og showroom

Ejendommen er beliggende i fuldt udbygget og populært industriområde i Ishøj med under 5 min. i bil til E20/E47 og Ring 4 og under 20 min. til Københavns Lufthavn eller ca. 10 minutters cykeltur til Ishøj S-station, der i ca. 2025 bliver en del af den nye letbane langs Ring 3. Linje 400S kører i området til nærliggende S-stationer.

Lejemålet består af ca. 1.000 m2 højloftet (ca. 5 m u/d) lager med ovenlys, kørefast betongulv og stor el-hejst port (4 m x 4,02 m) med fjernbetjening. I den ene side af lageret er d.d. opført et showroom/mødelokale med lyst trægulv, arkivrum samt værkførerkontor. Kan dog fjernes såfremt lejer ikke har behov for det.

Administrationsdelen, der ligger i direkte forbindelse med lageret, er indrettet med storrumsmiljø, 3 kontorer, printerrum, spisekøkken, omklædnings- og badefaciliteter samt 2 toiletter. Lyse trægulve overalt og hvide lofter. Der er indlagt fiber-kabler i lejemålet.

Befæstede udenomsarealer med mulighed for mindre oplag/containerplads bag ejendommen.

Et pænt og reelt lejemål med god beliggenhed i et område bestående af forskelligartede virksomheder indenfor service-, produktion- og transporterhverv m.m.

Der udlejes ikke til MC- og autoværksteder etc.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.