Filmbyen 20, 2650 Hvidovre

Spændende domicilejendom i Filmbyen

Sjældent udbudt lejemål i Filmbyen - nabo til Zentropa.

Meget spændende og smukt indrettet domicilejendom, opført i gule mursten med saddeltag med et fantastisk lysindfald gennem de store vinduesfacader.

Lejemålet består i grundplan af ca. 540 m2, der er indrettet med indgangsparti, store kontorer (ca. 10 stk.), mødelokaler, storrum med brændeovn, depot- og teknikrum samt bade- og toiletfaciliteter.

Rummene er højloftede med store flotte galvaniserede stålfacadevinduer fra gulv til loft flere steder. Gulve er udført i beton, der giver lejemålet et råt New Yorker look.

Indskudte dæk på 238 m2 er indrettet med frokoststue med fuldt udstyret køkken i hårde hvidevarer (ikke godkendt til kontorer), loungeområde og mødelokale. På det andet dæk er indrettet storarkiv.

Der er automatisk betjente markiser for vinduerne og en hyggelig terrasse foran ejendommen. Store befæstede parkeringsarealer både foran og bag ejendommen samt dejlige grønne områder.

Lejemålet er renoveret og istandsat indenfor de seneste år og fremstår i pæn og præsentabel stand.

Et rigtig hyggeligt og repræsentativt lejemål, som vi glæder os til at fremvise.

Anvendelse (uddrag) jf. lokalplan 454 Filmbyen:
§ 3.4 De tilladte erhverv i delområdet omfatter private serviceerhverv som for eksempel reklamebureau, it-virksomhed, designvirksomhed, aktiviteter i forbindelse med film- og medieproduktion, administration, liberale erhverv, butikker, showrooms samt lignende virksomheder, der naturligt kan indpasses i området uden at være til gene for boligerne i og omkring delområdet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.