Hammerholmen 18A, 2650 Hvidovre

Centralt beliggende lager med præsentabelt kontorafsnit tæt på E20

Attraktivt, fleksibelt lager- og kontorlejemål ved Avedøre Holme

Lejemålet er beliggende i det veletablerede erhvervs- og industriområde ved Avedøre Holme. Beliggenheden er med kort afstand til E20 (2 min.), København og Kastrup Lufthavn. Gode befæstede parkeringsfaciliteter ved ejendommen og tæt på offentlige transportmidler.

Ejendommen er en traditionel fabriks- og kontorejendom opført i betonelementer med en fin blanding af kontorer og lagerlokaler og er placeret med grønne omgivelser og fin synlighed ud til Hammerholmen og er en del af en velfungerende ejerforening med ordnede forhold.

Lejemålet er nyindrettet og består dels af et 538 m2 lyst, højloftet, søjlefrit lager med lofthøjde under drager 5,90 m, kørefast betongulv og stor el-hejst port H 4,51 x B 3,97 m, der deles med ejer. Gennem porten kommer man ind i et stort fælles af- og pålæsningsområde. Gode bade- og omklædningsfaciliteter. På tegningen er lejemålet markeret med lyseblåt (excl. fællesarealer).

Med direkte adgang fra hallen kan man tilgå yderligere en hal, der kan benyttes til showroom, pluklager, montage, kontor m.m. Lofthøjde 3 m, kørefast malet betongulv, ledhejseport B 2,39 m, H 2,50 m, værkførerkontor samt toiletter. Denne del af lejemålet kan udvides med yderligere 2 gode disponible rum. På tegningen er lejemålet markeret med gult.

Kontordelen på 1. sal er nyistandsat og meget præsentabel, med flotte trægulve og lofter med belysningskilder. Indrettet som store lyse dobbeltkontorer (se tegning), mødelokale, depot- og arkivrum samt meget stor frokoststue. Adgang sker via repræsentativt indgangsparti i glas. På tegningen er lejemålet markeret med lyserødt (excl. fællesarealer).

Lejemålet er meget fleksibelt, idet der kan ændres på kontorarealer der kan til- eller fravælges. F.eks. kan der, i stedet for den viste kontordel, lejes et storrumskontor på ca. 346 m2. På tegningen markeret med orange.

Kontakt os gerne for yderligere information og evt. beregninger på en anden opdeling.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.