Se det digitale energimærke

Hammerholmen 18A

, 2650 Hvidovre

1 / 27
Udlejet
1 / 2
Udlejet
Bestil pr. e-mail
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Leje
780.268
Se det digitale energimærke
Fællesudgifter 162.990
Forbrugsudgifter 92.266
Depositum 390.134
Forudbetalt leje 0
Afståelsessum 0
Etageareal 1.417 m²
Byggeår 1990 /2018
Parkering Ja
Sagsnummer HAM-18SA
Lejemålstype Kontor / lager
Energimærke
Fakta

Centralt beliggende lager med præsentabelt kontorafsnit tæt på E20

Attraktivt, fleksibelt lager- og kontorlejemål ved Avedøre Holme

Lejemålet er beliggende i det veletablerede erhvervs- og industriområde ved Avedøre Holme. Beliggenheden er med kort afstand til E20 (2 min.), København og Kastrup Lufthavn. Gode befæstede parkeringsfaciliteter ved ejendommen og tæt på offentlige transportmidler.

Ejendommen er en traditionel fabriks- og kontorejendom opført i betonelementer med en fin blanding af kontorer og lagerlokaler og er placeret med grønne omgivelser og fin synlighed ud til Hammerholmen og er en del af en velfungerende ejerforening med ordnede forhold.

Lejemålet er nyindrettet og består dels af et 538 m2 lyst, højloftet, søjlefrit lager med lofthøjde under drager 5,90 m, kørefast betongulv og stor el-hejst port H 4,51 x B 3,97 m, der deles med ejer. Gennem porten kommer man ind i et stort fælles af- og pålæsningsområde. Gode bade- og omklædningsfaciliteter. På tegningen er lejemålet markeret med lyseblåt (excl. fællesarealer).

Med direkte adgang fra hallen kan man tilgå yderligere en hal, der kan benyttes til showroom, pluklager, montage, kontor m.m. Lofthøjde 3 m, kørefast malet betongulv, ledhejseport B 2,39 m, H 2,50 m, værkførerkontor samt toiletter. Denne del af lejemålet kan udvides med yderligere 2 gode disponible rum. På tegningen er lejemålet markeret med gult.

Kontordelen på 1. sal er nyistandsat og meget præsentabel, med flotte trægulve og lofter med belysningskilder. Indrettet som store lyse dobbeltkontorer (se tegning), mødelokale, depot- og arkivrum samt meget stor frokoststue. Adgang sker via repræsentativt indgangsparti i glas. På tegningen er lejemålet markeret med lyserødt (excl. fællesarealer).

Lejemålet er meget fleksibelt, idet der kan ændres på kontorarealer der kan til- eller fravælges. F.eks. kan der, i stedet for den viste kontordel, lejes et storrumskontor på ca. 346 m2. På tegningen markeret med orange.

Kontakt os gerne for yderligere information og evt. beregninger på en anden opdeling. 
kontakt
Slotsherrensvej 215
2610 Rødovre
 
Telefon:
+45
 2143 1080
CVR nummer:
28850433
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning