Hammerholmen 18A, 2650 Hvidovre

Showroom/lager med port. Arealet kan udvides med både højloftet lager og kontorer

Lejemålet kan udvides med ca. 540 m2 højloftet lager og 486 m2 kontorer

Attraktivt lager- og kontorlejemål beliggende i det veletablerede erhvervs- og industriområde ved Avedøre Holme.

Beliggenheden er med kort afstand til E20 (2 min.), København og Kastrup Lufthavn. Gode befæstede parkeringsfaciliteter ved ejendommen og tæt på offentlige transportmidler.

Ejendommen er en traditionel fabriks- og kontorejendom opført i betonelementer med en fin blanding af kontorer og lagerlokaler og er placeret med grønne omgivelser og god synlighed ud til Hammerholmen og er en del af en velfungerende ejerforening med ordnede forhold.

Lejemålet er beliggende i stueetagen og består af ca. 383 m2 showroom/lager/kontor med lofthøjde på ca. 3 m, kørefast malet betongulv og ledhejseport B 2,39 m, H 2,50 m, værkførerkontor samt toiletter.

Vinduer langs hele lejemålet sikrer et godt lysindfald, hvorfor der nemt kan indrettes kontor i en del af lokalet. Lejemålet kan i stueetagen udvides med 2 gode store disponible rum, eller udvides med nyistandsatte præsentable kontorer på 1. sal.

Lejemålet i nærværende lejeopstilling er på tegningen markeret med gult og kan, med direkte adgang, udvides med ca. 540 m2 højloftet (6 m), søjlefrit lager samt ca. 486 m2 kontorer. Udvidelsen vedr. lager er markeret med blåt/hvidt og kontorlejemålet på 1. sal er markeret med rødt (excl. fællesarealer). Alternativt kan den anden kontordel på 1. sal lejes som storrumskontor ca. 346 m2. På tegningen markeret med orange.

Der er således tale om et meget fleksibelt lejemål, idet både lager og kontorarealer kan udvides. Kontakt os gerne for yderligere dialog om muligheder og evt. delberegning på en anden opdeling.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.