Marielundvej 41, 1. th., 2730 Herlev

Selvstændig beliggende bygning, der er istandsat fra A-Z

Meget velordnede omgivelser med store frie parkeringsarealer - 100 % nyrenoveret bygning

Bygningen er opført i 3 etager og har stor facade mod Marielundvej, med grønne arealer og befæstede parkeringsarealer både foran og bagved ejendommen.

Hele bygningen er netop istandsat fra A-Z med ny facade, nye vinduer og tag.

Lejemålene i bygningen er blevet fremført til et højt repræsentativt niveau og indgangsparti og trappearealer fremstår i flot indbydende stil.

De omhandlende lokaler har alene været anvendt til mødelokaler af en anden lejer i bygningen.

Der vil blive etableret køkken i forbindelse med udlejningen. Evt. andre indretningsbehov kan aftales nærmere med udlejer.

Lejemålet er forberedt med fibernet, og attraktiv fiberaftale kan formidles via samarbejdspartner baseret på TDC-fiber og Sentia som Internet Service Provider.

På ejendommens øvrige asfalterede udenomsarealer er etableret i alt ca. 200 fælles gratis parkeringspladser, der fremtræder velordnede med grønne områder og er fuldt renoverede.

Øvrige ledige kontorlejemål i bebyggelsen: 207 m2, 220 m2, 255 m2 og 369 m2. Nærværende lejemål kan udvides med 369 m2 på 2. sal til i alt 531 m2. Kontakt os for yderligere oplysninger.

Beskrivelse af området:
Ejendommen er beliggende i et velfungerende erhvervskvarter i Herlev med gode trafikale forbindelser, 700 meter fra Ring 3 og 1 km fra Herlev Station. Den kommende letbane får station 300 m fra ejendommen.

Bygningsmassen har gennem de senere år gennemgået en omfattende renovering, og fremstår i dag særdeles tidssvarende og funktionel og består af flere separate bygninger, opført i perioden 1949 - 1988, der nu er indrettet til moderne kontor/showroom efter lejers behov.

Bygningerne er opdelt i ca. 20 lejemål i varierende størrelse og er fuldt udlejede til firmaer som Johannes Fog A/S, Rovsing Dynamic A/S, DanSafe A/S, Buch & Holm A/S m.fl.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.