Marielundvej 41, 2., 2730 Herlev

Gennemgribende istandsat erhvervspark i Herlev med kontorer/showroom i flere størrelser

Lejemålet udgør hele 2. sal på 369 m2 og fremstår lyst, i flot og præsentabel stand med store vinduer hele vejen rundt. Det er muligt at sammenlægge lejemålet med 162 m2 på 1. sal, som tidligere lejer benyttede til mødefaciliteter (er ikke omfattet af lejeopstillingen), således det samlede lejemål i alt kan udgøre 531 m2.

Lokalerne er indrettet moderne og up-to-date med storrumskontor og 4 kontorer/mødelokaler i varierende størrelser. Stort åbent spisekøkken samt flotte bade- og toiletfaciliteter.

Lofter er udført i lyse Troldtekt akustikplader med belysningskilder. Gulvene er belagt med mørke kontortæpper og linoleum i køkkenet.

Indgangsparti og trappearealer fremstår indbydende og moderne og der er indlagt fibernet i ejendommen.

På ejendommens asfalterede udenomsareal er etableret i alt ca. 200 fælles gratis parkeringspladser. Fællesarealer fremtræder velordnede med grønne områder og er fuldt renoverede.

Andre kontorlejemål i bebyggelsen kan anvises f.eks. 336 m2 eller 340 m2 med egen opgang. Kontakt os for yderligere informationer.

BESKRIVELSE AF OMRÅDET:

Ejendommen er beliggende i et velfungerende erhvervskvarter i Herlev med gode trafikale forbindelser, 700 meter fra Ring 3 og 1 km fra Herlev Station. Den kommende letbane får station 300 m fra ejendommen.

Hele bygningsmassen har gennem de senere år gennemgået en omfattende renovering, og fremstår i dag særdeles tidssvarende og funktionel. Bebyggelsen består af flere separate bygninger, opført i perioden 1949 - 1988, der nu er indrettet til moderne kontor/showroom efter lejers behov og er opdelt i ca. 20 lejemål i varierende størrelse og er fuldt udlejede til firmaer som Johannes Fog A/S, Rovsing Dynamic A/S, DanSafe A/S, Buch & Holm A/S, Audiovox ApS, VINCENTZ A/S m.fl.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.