Marielundvej 41, 2., 2730 Herlev

Gennemgribende istandsat erhvervspark i Herlev med kontorer/showroom i mange størrelser

Bygningen er opført i 3 etager og har stor facade mod Marielundvej, med grønne arealer og befæstede parkeringsarealer foran og rundt om ejendommen.

Ejendommen og de omkringliggende bygninger er indenfor de seneste år istandsat fra A-Z med bl.a. nye vinduer og facade og alt interiør er udskiftet. Lokalerne er blevet fremført til et højt repræsentativt niveau.

Lejemålet udgør hele 2. etage på 369 m2. Herudover er det muligt at sammenlægge lejemålet med 162 m2 på 1. sal, som nuværende lejer har benyttet til mødefaciliteter (er ikke omfattet af lejeopstillingen), således det samlede lejemål i alt kan udgøre 531 m2. Herudover har vi flere ledige lejemål i bebyggelsen. Kontakt os for yderligere oplysninger.

Lokalerne er indrettet med storrumskontor og 4 kontorer / mødelokaler i varierende størrelser. Stort åbent spisekøkken samt flotte bade- og toiletfaciliteter. Lofter er udført i lyse Troldtekt akustikplader med belysningskilder. Gulvene er belagt med mørke kontortæpper.

På ejendommens asfalterede udenomsareal er etableret i alt ca. 200 fælles gratis parkeringspladser.

Fællesarealer fremtræder velordnede med grønne områder og er fuldt renoverede.

Nuværende lejers inventar og møbler kan købes ifølge nærmere aftale.

BESKRIVELSE AF OMRÅDET:

Ejendommen er beliggende i et velfungerende erhvervskvarter i Herlev med gode trafikale forbindelser, 700 meter fra Ring 3 og 1 km fra Herlev Station. Den kommende letbane får station 300 m fra ejendommen.

Bygningsmassen har gennem de senere år gennemgået en omfattende renovering, og fremstår i dag særdeles tidssvarende og funktionel og består af flere separate bygninger, opført i perioden 1949 - 1988, der nu er indrettet til moderne kontor/showroom efter lejers behov.

Bygningerne er opdelt i ca. 20 lejemål i varierende størrelse og er fuldt udlejede til firmaer som Johannes Fog A/S, Rovsing Dynamic A/S, DanSafe A/S, Buch & Holm A/S m.fl.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.