Marielundvej 43B, 2. tv., 2730 Herlev

Flotte kontorlokaler på 2. sal beliggende i gennemgribende istandsat erhvervspark

Kontorlejemålet er beliggende på 2. sal i bygningen og består af 207 m2 repræsentative kontorer/showroom. Adgang sker via stor hall/opgang.

Meget funktionelt og fleksibelt lejemål, primært opdelt i store rum adskilt af glasvægge. Endvidere mødelokale, mindre køkken samt toilet med bad.

Flotte mørke nyere kontortæpper/linoleum i rummene, hvide nedhængte lofter i skinnesystem med belysningskilder samt store vinduespartier med rigtig godt lysindfald.

Et flot up-to-date lejemål i spændende bygning.

Der er mulighed for at inddrage 46 m2 depotrum i lejemålet beliggende i ejendommens underetage til en årlig leje på kr. 18.400. Herudover kan også anvises yderligere kontorlejemål på 340 m2 i nabobygningen. Kontakt os for yderligere oplysninger.

På ejendommens asfalterede udenomsareal er etableret i alt ca. 200 fælles gratis parkeringspladser. Fællesarealer fremtræder velordnede med grønne områder og er fuldt renoverede.

BESKRIVELSE AF OMRÅDET:

Ejendommen er beliggende i et velfungerende erhvervskvarter i Herlev med gode trafikale forbindelser, 700 meter fra Ring 3 og 1 km fra Herlev Station. Den kommende letbane får station 300 m fra ejendommen.

Ejendommen har gennem de senere år gennemgået en omfattende renovering, og fremstår i dag særdeles tidssvarende og funktionel. Ejendommen består af flere separate bygninger, opført i perioden 1949 - 1988, der nu er indrettet til moderne kontor/showroom efter lejers behov.

Bygningerne er opdelt i ca. 20 lejemål i varierende størrelse og er fuldt udlejede til firmaer som Johannes Fog A/S, Rovsing Dynamic A/S, DanSafe A/S, Buch & Holm A/S m.fl.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.