Marielundvej 41, 1, 2., 2730 Herlev

Gennemgribende istandsat erhvervspark i Herlev med kontorer/showroom i mange størrelser

Bygningen er opført i 3 etager og har stor facade mod Marielundvej, med grønne arealer og befæstede parkeringsarealer foran og rundt om ejendommen.

Ejendommen og de omkringliggende bygninger er indenfor de seneste år istandsat fra A-Z med bl.a. nye vinduer og facade og alt interiør er udskiftet. Lokalerne er blevet fremført til et højt repræsentativt niveau.

Lejemålet udgør hele 2. etage på 369 m2 samt en del af 1. sal på 162 m2, som nuværende lejer alene har benyttet til mødefaciliteter. Det samlede lejemål udgør i alt 531 m2, men etagerne kan lejes enkeltvis. Herudover har vi flere andre ledige lejemål i bebyggelsen. Kontakt os for yderligere oplysninger.

Lokalerne er på 2. sal indrettet med storrumskontor og 4 kontorer / mødelokaler i varierende størrelser samt garderobe- og teknikrum med RACK-skab. Stort åbent spisekøkken samt flotte bade- og toiletfaciliteter.

1. sal er indrettet med stort mødelokale/showroom, storrumskontor og 2 mindre kontorer samt bad og toilet. Der kan opsættes te-køkken, såfremt lejer har behov for det.

Lofter er udført i lyse Troldtekt akustikplader med belysningskilder. Gulvene er belagt med mørke kontortæpper.

På ejendommens asfalterede udenomsareal er etableret i alt ca. 200 fælles gratis parkeringspladser.

Fællesarealer fremtræder velordnede med grønne områder og er fuldt renoverede.

Nuværende lejers inventar og møbler kan købes ifølge nærmere aftale.

BESKRIVELSE AF OMRÅDET:

Ejendommen er beliggende i et velfungerende erhvervskvarter i Herlev med gode trafikale forbindelser, 700 meter fra Ring 3 og 1 km fra Herlev Station. Den kommende letbane får station 300 m fra ejendommen.

Bygningsmassen har gennem de senere år gennemgået en omfattende renovering, og fremstår i dag særdeles tidssvarende og funktionel og består af flere separate bygninger, opført i perioden 1949 - 1988, der nu er indrettet til moderne kontor/showroom efter lejers behov.

Bygningerne er opdelt i ca. 20 lejemål i varierende størrelse og er fuldt udlejede til firmaer som Johannes Fog A/S, Rovsing Dynamic A/S, DanSafe A/S, Buch & Holm A/S m.fl.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.