Marielundvej 41, 1. tv., 2730 Herlev

Gennemgribende istandsat erhvervspark i Herlev. Flere lejemål i varierende størrelser

Gennemgribende istandsat erhvervspark i Herlev

Bygningen i nr. 41 er opført i 3 etager og har stor facade mod Marielundvej, med grønne arealer og befæstede parkeringsarealer foran og rundt om ejendommen.

Ejendommen og de omkringliggende bygninger er indenfor de seneste år istandsat fra A-Z med bl.a. nye vinduer og facade og alt interiør er udskiftet. Lokalerne er blevet fremført til et højt repræsentativt niveau.

Lejemålet udgør et selvstændigt lejemål som en del af 1. sal og fremstår i flot og præsentabel stand med gulve af microcement og fliser. Lofter er udført i lyse Troldtekt plader med belysningskilder og væggene er delvist beklædt med akustikpaneler.

Lokalerne er indrettet moderne og up-to-date med opdeling mellem kontorerne og mødelokaler i lette glasvægge, storrumskontor, teknikrum, garderobe, stillerum, spisekøkken med hvide og sorte elementer samt bad og toilet.

På ejendommens asfalterede udenomsareal er etableret i alt ca. 200 fælles gratis parkeringspladser.

Fællesarealer fremtræder velordnede med grønne områder og er fuldt renoverede.

Andre kontorlejemål kan anvises f.eks. 340 m2 med egen opgang. Kontakt os for yderligere informationer.

BESKRIVELSE AF OMRÅDET:

Ejendommen er beliggende i et velfungerende erhvervskvarter i Herlev med gode trafikale forbindelser, 700 meter fra Ring 3 og 1 km fra Herlev Station. Den kommende letbane får station 300 m fra ejendommen.

Hele bygningsmassen har gennem de senere år gennemgået en omfattende renovering, og fremstår i dag særdeles tidssvarende og funktionel. Bebyggelsen består af flere separate bygninger, opført i perioden 1949 - 1988, der nu er indrettet til moderne kontor/showroom efter lejers behov og er opdelt i ca. 20 lejemål i varierende størrelse og er fuldt udlejede til firmaer som Johannes Fog A/S, Rovsing Dynamic A/S, DanSafe A/S, Buch & Holm A/S, VINCENTZ A/S m.fl.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.