Smedeland 36D, 2600 Glostrup

Højloftet lager med pæn administration og stort befæstet og hegnet p-areal

Ejendommen er beliggende i et velfungerende og fuldt udbygget erhvervskvarter med gode trafikale forbindelser og har gennem de sidste par år gennemgået en omfattende renovering, og fremstår i dag tidssvarende og funktionel.

Størstedelen af matriklen, der består af flere separate bygninger, er i dag udlejet til store og mellemstore erhvervsvirksomheder.

Lejemålet består af 130 m2 pænt administrationsafsnit med separat indgang opdelt i storrumskontor, kontor, kontor/mødelokale med foldedør til stort hvidt spisekøkken med fantastisk ovenlys samt toilet med bruseniche. Gulvene er belagt med mørke kontortæpper og lofterne er hvide i skinnesystem med moderne belysningskilder.

Lageret er på 878 m2 og fremstår lyst med de mange ovenlys. Lofthøjde o/d på 5,77 m og u/d 5,03 m. Stor el-hejst aluport B 4,35 m x H 4,15 m med indgangsdør. Betongulve med epoxybelægning.

Nuværende lejer har monteret og bekostet 300 m2 indskudt dæk, der evt. kan overtages ifølge nærmere aftale. Ny lejer vil i så fald få retableringspligt ved fraflytning. Billeder kan fremsendes.

Stor befæstet og indhegnet grund med mange p-pladser.

Der kan anvises 1.728 m2 kontorlejemål i bygningen foran direkte mod Smedeland.

Trafikale forbindelser:
Der er fra ejendommen gode forbindelser til motorvejsnettet, samt busforbindelse til nærliggende S-stationer. Den planlagte letbane langs Ring 3 vil få stoppested i umiddelbar nærhed af ejendommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.