Vores erhvervsejendomme og lejemål markedsføres på landets største databaser for erhvervsejendomme

Ejendomstorvet.dk, på Lokalebasen.dk, Børsen Ejendomslink m.fl. samt i landets aviser i ejendomssektionerne, såfremt kunden ønsker det. Alle ejendomme markedsføres naturligvis på vores egen hjemmeside samt i vores butikker, ligesom vi har meget flotte opstillinger med store farvefotos, kort og tegninger.
Generelt har vi den holdning at have et begrænset antal bedre ejendomme og lejemål, hvor pris og kvalitet går op i en højere harmoni, ligesom vi med en overskuelig portefølje kan give den enkelte ejendom optimal service og opmærksomhed. Som ejer/udlejer kan du altid ringe og få en her-og-nu status, da den enkelte sag altid håndteres af din egen mægler.
Vi sælger alle former for erhvervsejendomme, herunder blandet bolig- og erhverv, butikker m.v. samt alle typer af boligudlejningsejendomme/investeringsejendomme.
Vi sælger og udlejer også ejendomme, der efter deres type eller anvendelsesmuligheder kan være svære at omsætte.
Vi indhenter gerne finansieringsforslag i forbindelse med enten låneomlægning eller den ejendom, der måtte have interesse.
Vi er ejendomskøbmænd, der sætter professionelt kendskab til ejendommen, området og den personlige kontakt med køber/lejer og sælger/udlejer i højsædet. Vi er ét af de få ejendomsmæglerfirmaer uden forpligtelser overfor bestemte banker, forsikringsselskaber og realkreditinstitutter og så er vi naturligvis medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening. Hos os er du i trygge hænder hele vejen.
Vi benytter professionelle aktører til både fotos og plantegninger.