Agenavej 39A, st., 2670 Greve

400 m2 med facade til motorvejen. Mulighed for yderligere arealer

Repræsentativ velordnet forretningsejendom med beliggenhed ved motorvejsafkørsel 27, Greve med stor facadesynlighed direkte til E20/E47

Lejemålet udgør i alt 1.589 m2 fordelt på 2 etager. Opdeling kan finde sted i flere forskellige størrelser. Nærværende lejeopstilling viser et eksempel på ca. 400 m2 i stueetagen, hvor der stadig er mulighed for tilvalg af yderligere arealer.

Med egen indgang og parkering lige ude foran kan lejemålet f.eks opdeles med ca. 400 m2 showroom/forretning, en administration med chefkontor, storrum og teknikrum, toiletkerne med hhv herre- og dameafdeling samt nyetableret tekøkken, der indrettes i samråd med ny lejer.

Der kan tilvælges yderligere 210 m2 og/eller 245 m2 forretningsareal i direkte tilknytning til lejeopstillingens arealer, 90 m2 lager med betongulv og ledhejseport, 75 m2 underetage samt kontorlejemål på 1. sal på 236 m2.

Lokalerne er nymalede og der kommer ny gulvbelægning, der endnu ikke er pålagt, hvorfor ny lejer har mulighed for medindflydelse på materialevalg.

Her får du en chance for god eksponering mod motorvejen, som der ikke findes så mange af, med over 1 million passerende om ugen. Geografisk rigtig godt placeret med under 30 min. til København og få minutter til Ishøj sammenfletningen.

Bliv direkte nabo til aktive lejere i samme bygning som Golf Experten/Pro Golf Scandinavia A/S, Søren Søgaard A/S Jagt og Jakt ApS m.fl.

Kontakt os gerne for delberegninger på lige netop dét lejemål, I evt. kunne være interesseret.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.