Marielundvej 45A, 1., 2730 Herlev

Gennemgribende istandsat erhvervspark i Herlev - spændende kontorlejemål på 1. sal

Kontorlejemålet er beliggende på 1. sal og udgør et areal på 340 m2.

Adgang sker via egen stor hall i glastårn med stort møblerbart gulvareal, som kun dette lejemål disponerer over. Flot svungen jerntrappe med betontrin til 1. sal.

Lejemålet er indrettet med storrumskontor/reception med glasvæg til 2 store kontormiljøer, 4 separate kontorer med fleksibel glasvæg til fordelingsgang, flot kantine med foldevæg med henblik på opdeling til
møder, herre- og dametoiletter med bad samt teknikrum.

Grånistret kontortæppe og hvide nedhængte lofter i skinnesystem med belysningskilder.

Et flot up-to-date lejemål i spændende bygning.

Yderligere lejemål kan anvises i bebyggelsen. Kontakt os for nærmere oplysninger.

Beskrivelse af området:
Ejendommen er beliggende i et velfungerende erhvervskvarter i Herlev med gode trafikale forbindelser, 700 meter fra Ring 3 og 1 km fra Herlev Station og med station for den kommende letbane kun 300 m derfra.

Gennem de senere år har bygningsmassen gennemgået en omfattende renovering, og fremstår i dag særdeles tidssvarende og funktionel. Ejendommen består af flere separate bygninger, opført i perioden 1949 - 1988, der nu er indrettet til moderne kontor/showroom efter lejers behov.

Bygningerne er opdelt i ca. 20 lejemål i varierende størrelse og er udlejede til firmaer som Johannes Fog A/S, Rovsing Dynamic A/S, DanSafe A/S, Buch & Holm A/S, North Sails A/S, Vincentz A/S m.fl.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.