Ringstedvej 2, 4000 Roskilde

Showroom, detail, fuldmonteret værksted m.m. på synligt hjørne centralt i Roskilde

Med virkelig synlig beliggenhed på hjørnet af Ringstedvej og Holbækvej centralt i Roskilde, er det nu muligt at leje et fundmonteret værksted, showroom / salgslokaler, klargøring m.v. og kæmpe pladsareal til udstilling foran lejemålet.

Lejemålet består af 2 bygninger.

Hovedbygningen er på ca. 2.050 m2 og er i stueplan indrettet med indskrivning/kontor, reservedelslager, mindre indskudt dæk, flot og præsentabelt showroom / salgslokale i 2 etager med hvide lofter med belysningskilder og klinker på gulvene. Spændende indrettet med loungeområde, kig fra åbent plan til underetagen og skrå udstillingsvinduer. Stort fuldmonteret højloftet værksted med betongulv, flere porte, 10 liftpladser, sporingsmaskine, udsugning m.v. Hovedbygningen blev nymalet i 2018.

I underetagen er den ene halvdel indrettet med showroom og udstillingslokale og den anden halvdel er lager med opbevaringsreoler til dæk etc. Der er kørerampe til lokalerne med stor skydeport samt intern vareelevator med belastning op til 1.000 kg mellem etagerne.

På 1. sal er indrettet frokoststue, kontor, mandskabsrum med omklædning, toilet- og badefaciliteter.

Bygning 2 er netop udlejet til anden branche end biler.

I bygning 3 (garagebygning) er én garage udlejet. Restarealet udgør ca. 84 m2 og er opdelt i 2 enheder med høje porte. Lokalerne har senest været anvendt til vask- og klargøring, pladeværksted m.m.

Udendørs befæstet areal på ca. 600 m2 kan lejes på naboejendommen i forbindelse med leje af lokalerne. Kontakt os for yderligere oplysninger.

Bemærk venligst, at billedmaterialet delvist er for forrige lejers anvendelse. Nuværende lejer har indrettet salgskontor i showroom i stueetagen. Billeder kan fremsendes og inventar, møbler samt kaffemaskine kan købes på nærmere aftalte vilkår. Udstyr og maskiner på værkstedet tilhører udlejer og forbliver i lejemålet.

Som det fremgår, er bygningerne i dag indrettet til salg, reparation og klargøring af biler, men anden anvendelse kan udøves fra lokalerne f.eks. butiksformål, dagligvarebutik eller udvalgsvarebutik.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.