Se det digitale energimærke

Ringstedvej 2

, 4000 Roskilde

1 / 44
1 / 2
Bestil pr. e-mail
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Leje
1.480.425
Se det digitale energimærke
Fællesudgifter 149.188
Forbrugsudgifter 141.511
Depositum 740.213
Forudbetalt leje 0
Afståelsessum 0
Etageareal 2.387 m²
Byggeår 1964 /2004
Parkering Ja
Sagsnummer RING-2AU
Lejemålstype Butik / Detail
Energimærke
Fakta

Showroom, detail, fuldmonteret værksted m.m. på synligt hjørne centralt i Roskilde

Med virkelig synlig beliggenhed på hjørnet af Ringstedvej og Holbækvej centralt i Roskilde, er det nu muligt at leje et fundmonteret værksted, showroom / salgslokaler, klargøring m.v. og kæmpe pladsareal til udstilling foran lejemålet.

Lejemålet består af 3 bygninger.

Hovedbygningen er på ca. 2.050 m2 og er i stueplan indrettet med indskrivning/kontor, reservedelslager, mindre indskudt dæk, flot og præsentabelt showroom / salgslokale i 2 etager med hvide lofter med belysningskilder og klinker på gulvene. Spændende indrettet med loungeområde, kig fra åbent plan til underetagen og skrå udstillingsvinduer. Stort fuldmonteret højloftet værksted med betongulv, flere porte, 10 liftpladser, sporingsmaskine, udsugning m.v. Hovedbygning blev nymalet i 2018.

I underetagen er den ene halvdel indrettet med showroom og udstillingslokale og den anden halvdel er lager med opbevaringsreoler til dæk etc. Der er kørerampe til lokalerne samt intern vareelevator med belastning op til 1.000 kg mellem etagerne.

På 1. sal er indrettet frokoststue, kontor, mandskabsrum med omklædning, toilet- og badefaciliteter.

Bygning 2 er på ca. 232 m2 og er indrettet med showroom / salgslokale med store udstillingsvinduer mod Ringstedvej. Te-køkken kan etableres, såfremt der er behov. Store dobbeltdøre, hvide lofter og klinkebelagte gulve. Godt udstillingsareal foran bygningen mod Ringstedvej.

Bygning 3 (garagebygning) er på ca. 106 m2 og er opdelt i 3 enheder med høje porte. Lokalerne anvendes til klargøring, vaskehal, bremsestand, pladeværksted m.m.

Udendørs befæstet areal på ca. 600 m2 kan lejes på naboejendommen i forbindelse med leje af lokalerne. Kontakt os for yderligere oplysninger.

Bemærk venligst, at billedmaterialet delvist er fra forrige lejers anvendelse. Nuværende lejer har indrettet salgskontor i lokalet. Billeder kan fremsendes og inventar, møbler samt kaffemaskine kan købes på nærmere aftalte vilkår. Udstyr og maskiner på værkstedet tilhører udlejer.

Som det fremgår, er bygningerne i dag indrettet til salg, reparation og klargøring af biler, men anden anvendelse kan udøves fra lokalerne f.eks. butiksformål, dagligvarebutik eller udvalgsvarebutik. 
kontakt
Slotsherrensvej 215
2610 Rødovre
 
Telefon:
+45
 2143 1080
CVR nummer:
28850433
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning