Smedeland 36, 2600 Glostrup

Domicil-ejendom i 2 etager med delvis underetage. Elevator til alle etager

God beliggenhed tæt på Ring 3, den kommende letbane samt motorvejsnettet

Ejendommen er beliggende i et velfungerende og fuldt udbygget erhvervskvarter med gode trafikale forbindelser og har gennem de sidste par år gennemgået en omfattende renovering, og fremstår i dag tidssvarende og funktionel.

Størstedelen af matriklen, der består af flere separate bygninger, er i dag udlejet til store og mellemstore erhvervsvirksomheder.

Nærværende lejemål ligger i en selvstændig domicil-ejendom med front mod Smedeland og består af 1.431 m2 kontorlokaler i 2 etager med delvis kælder på 297 m2.

Ejendommen er indrettet med spændende lyst og imødekommende indgangsparti i midten af bygningen med stort receptionsområde. Fra receptionen er der en flot svungen trappe til 1. sal, hvor man kommer direkte op i et loungeområde. På begge etager er cellekontorer i flere varierende størrelser, toiletkerner garderoberum, arkiv/teknikrum samt mødelokaler. Der henvises til tegningsmaterialet.

Der er elevator til alle 3 etager.

Gulvene er belagt med hhv trægulve, klinker og tæpper. Lofterne er hvide med belysningskilder. Lejer kan disponere over reklameflagstænger foran ejendommen.

Lejemålet kan opdeles etagevis eller i 3-4 separate lejemål. Priseksempel:

* hele 1. sal - 796 m2, kr. 636.800 i årlig leje excl. drifts- og forbrugsudgifter eller
* stuen, th. - 320 m2, kr. 256.000 i årlig leje excl. drifts- og forbrugsudgifter

Lokalerne overdrages nyistandsatte og ifølge nærmere aftale.

Trafikale forbindelser:
Der er fra ejendommen gode forbindelser til motorvejsnettet, samt busforbindelse til nærliggende S-stationer. Den planlagte letbane langs Ring 3 vil få stoppested i umiddelbar nærhed af ejendommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.